Krajalnica jac pico

W składach również w gospodarstwach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w pewne, cienkie plastry. Traktuje to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica jest wykorzystywana też do drugich celów, na model do krojenia warzyw lub owoców, gdy potrzebujemy ich w sytuacji cienkich plasterków.

W relacje od tego, co myślę kroić na krajalnicy, stanowi ona dostarczona w profesjonalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do cięcia pieczywa, co umożliwia łatwo "wgryźć się" w jego organizację i dodaje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z serii gdy należy o wędliny lub sery, zależy nam szczególnie na długich, równych plastrach, które wycina się łatwo i bez świadomego wysiłku. Do owego kierunku używamy krajalnicy z gładką, jednak bardzo silną krawędzią, która idealnie radzi sobie z zdrowymi, kiedy również daleko złożonymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to konkretna maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do pokoi gastronomicznych i do sklepów. Jest zarządzana przez producenta ze względu na naszą wielką odporność oraz umiejętność obsługi. Dzięki tym wartościom każdy, po wstępnym szkoleniu z obszaru zaufania oraz higieny pracy, może podejść do pracy z krajalnicą i podawać swoim klientom wędliny lub sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice dobrych właściwości kupią na krótkie uporanie się z pokrojeniem ogromnej kwot wędlin lub serów, przy niskim nakładzie sztuce i wartości pracownika. Taka krajalnica w magazynie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś poświęcano na krojenie artykułów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy to jest wymuszane na przykład w sukcesu szynek surowych, które jada się tylko w plasterkach grubości bibułki.